Produsele Avon:Adevarul


Buna ziua! 😍 Haideti sa vorbim despre AVON COSMETICS!

Avon au fost, intotdeauna brandul meu preferat. 

🔺In primul rand, as vrea sa mentionez faptul ca nu sunt platita sa spun urmatoarele lucruri:

Avon fac produse mai bune, mai rele si unele chiar perfecte. Personal, consider ca Avon au urmatoarele note in materie de:

-produse de par (10-balsamul lore repair 7 , dupa doar o spalare, mi-a oprit parul din a mai cadea, l-a facut extrem de rezistent si nu am mai gasit nici pe perie)

-make-up (9-unele produse sunt perfecte, dar unele sunt facute cam aiurea si anume cele extra ieftine, dar machiajele serioase merita poate chiar mai mult de 9. Rimelurile de la eiinceput SUNT MAI BUNE DECAT BETTER THAN SEX DE LA TOO FACED, LANCÔME, ETC.)

-Skincare-(100000-am cumparat o crema cu particule aurii de noapte pt mama dar nu a vrut-o asa ca am luat-o eu. Facusem neurodermatita intr-o seara sI, normal, mi se vindeca dupa 3-4 zile minimum, poate chiar mai mult. Ei bine, era la un stadiu in care incepusem sa plang de durere, va spun sincer. M-am dat seara cu crema aia. La.inceput a usturat de, mi-am vazut viata prin fata ochilor. A doua zi, de dimineata, ce sa vad?! A disparut! Dupa o zi pe alta! Si nu-numai! Am avut pielea foarte curata, fara nici un pic de roseata si era moale, catifelata, si fara pic de ndm. Un singur cuvant: UIMITOR! ATENTIE!!!!!! Consultati medicul, nu faceti prostia mea ca nu se stie cum o sa reactioneze pielea dvs)

-Fashion: (1000000000-totul este foarte frumos si de bun gust. Nu am cuvinte)

Etc. Cred ca v-ati dat seama de opinia mea❤ Daca aveti intrebari, va astept pe pagina de facebook Laura Rose, pe instagram, @lauramirelaofficial,  sau pe email: clm.lauramirela97@gmail.com.

VA ASTEPT! LA REVEDEREEE🤘🔺🔺👁

🔺sneak peak:printre urmatoarele pareri sincere va fi si un review al unor produse  Avon si atunci voi fi sponsorizata, fapt pentru care le multumesc enorm!

Advertisements

Author:

Laura, 20 years old, , blogger, youtuber, artist

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s