AVP (Adevarul)

“Alien vs predator” sau “AVP” este un film aparut inca din 2004 si are la baza legenda conform careia oamenii ar fi idolatrizat niste extraterestrii, vanatori de fel, in antichitate. Se spune despre acesti extraterestrii faptul ca, in trecut, ar fi condus lumea si ar fi invatat oamenii cum sa construiasca, etc. In fine. Teoria mea in legatura cu acestia a fost creata pe baza teoriei a conspiratiei in legatura cu o specie extraterestra numita “reptilieni”. 

Daca nu stiti ce sunt reptilienii, va voi spune acum. Reptilienii sunt considerati cea mai comuna specie extraterestra si una chiar apropiata de specia umana. Un reptilian prezinta un corp humanoid cu cap si piele/solzi de reptila, ochi tip soparla/reptila si de o putere imensa. Se spune ca ar avea inaltimi cuprinse intre 2 si 4 metrii si ca, in trecut, ar fi venit pe pamant, si au rapit cateva femei pe care le-au lasat insarcinate, de unde au iesit hibrizi care, cu timpul, au evoluat in a arata exact precum oamenii. Oamenii de stiinta sustin faptul ca acestia chiar sunt printre noi si pot fi identificati destul de usor. Acestia pot avea dinti mai multi decat trebuie, in special canini, ar fi foarte deschisi si ar putea face “shapeshifting” sau schimbarea infatisarii, ceea ce consta in schimbarea pupilei ochiului in cea a unei reptile (asemanatoare) care, poate tine doar cateva secunde. 

Teoria mea in legatura cu AVP este faptul ca spune anumite adevaruri legate de reptilieni si, cel mai semnificativ film poate fi primul. De ce? Pentru ca avem povestea, in care sunt inclusi egiptenii (si, in general, civilizatiile antic) care ar fi avut, dupa cate se poate sa stiti, intalniri adevarate cu extraterestrii, si i-ar fi idolatrizat. Pradatorii seamana exact cu reptilienii dar, pentru a nu fi prea directi, producatorii i-au schimbat fata pradatorului pentru a arata complet altcumva si pentru ca oamenii sa nu se prinda prea repede. Acestia au solzi, gheare care arata ca cele ale unei soparle, cu tot cu mana si sunt humanoizi. Acele fire, nu pot sa zic par, arata vechime si relatia cu oamenii. Spre final, cine nu poate observa faptul ca, femeia aceia se indragosteste de pradator si invers. Acesta o marcheaza pe ea (daca intelegeti ce vreau sa spun) si, dupa o lupta, moare. Marcarea femeii ca fiind una de-a lor este un fel de “impreunare” a acesteia cu pradatorul (da, da, stiu cum suna 😏😂😁😀nu voiam sa fiu directa). Dupa ce moare, dinauntrul sau se naste o creatura care, la inceput, pare a fi un “alien” sau extraterestru (pt cei care nu stiu engl). Dar, are gura unui pradator. Lucru care poate insemna viata dupa moarte sau nastere dupa marcare. Din pradator iese ceva nou, ca sa spun asa. Iese un hibrid. Legaturile sunt foarte greu de descifrat sa spunem asa. Pentru el, ea a fost un extraterestru, dar prietenos deci, am putea spune ca, hibridul, care clar este cu un “alien”/extraterestru, in film este un dusman  la inceput(reprezinta inceputul, cand pradatorul a vrut sa o omoare spre ex) si la sfarsit, ii este prietena, si un nou inceput pt ea, dar ei au vrut sa evite detalii care sa duca spre asta. Deci, practic, reprezinta momentul in care reptilienii si oamenii s-au unit si au creat hibrizi. O alta teorie ar fi faptul ca reptilienii si cei pe care ei ii cred extraterestrii au creat o legatura, chiar daca nu chiar atat de prietenoasa😁😀. 

Sper ca nu va doare capul acum. Acestea au fost teoriile mele. Oamenii se lupta zilnic cu fel si fel de conspiratii si sper ca v-a placut a mea 😊 Va mai astept pe blogul meu (de nebuni aparent😂).

Advertisements

Author:

Laura, 20 years old, , blogger, youtuber, artist

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s